Mad Clip Κηδεία / Nscibxauerur2m - Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τράπερ της νεολαίας.

Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τράπερ της νεολαίας. Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές στην κηδεία του mad clip, του ράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο. Συντετριμμένη και υποβασταζόμενη από φίλη της εμφανίστηκε η πρώην σύντροφος του mad clip, αρετή, στην κηδεία του το μεσημέρι της δευτέρας 6 . Η σορός του mad clip έφτασε στην εκκλησία στις 14:30, με τους δικούς του ανθρώπους να είχαν την ευκαιρία να δουν για τελευταία φορά τον άνθρωπό . Το «τελευταίο αντίο» στον mad clip είπαν το μεσημέρι της δευτέρας συγγενείς, φίλοι, .

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η κηδεία του mad clip, του 34χρονου καλλιτέχνη που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της πέμπτης 2 . 3q1njs6bk7t0um
3q1njs6bk7t0um from i1.prth.gr
Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές στην κηδεία του mad clip, του ράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο. Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» στον mad clip / φωτογραφία από ndp. Συντετριμμένη και υποβασταζόμενη από φίλη της εμφανίστηκε η πρώην σύντροφος του mad clip, αρετή, στην κηδεία του το μεσημέρι της δευτέρας 6 . Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η κηδεία του mad clip, του 34χρονου καλλιτέχνη που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της πέμπτης 2 . Πέθανε 18χρονη πυγμάχος πέντε μέρες μετά από αγώνα. Η κηδεία του 34χρονου με απόφαση του ιερού ναού μεταδίδεται ζωντανά στο youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν . Η σορός του mad clip έφτασε στην εκκλησία στις 14:30, με τους δικούς του ανθρώπους να είχαν την ευκαιρία να δουν για τελευταία φορά τον άνθρωπό . Το «τελευταίο αντίο» στον mad clip είπαν το μεσημέρι της δευτέρας συγγενείς, φίλοι, .

Συντετριμμένη και υποβασταζόμενη από φίλη της εμφανίστηκε η πρώην σύντροφος του mad clip, αρετή, στην κηδεία του το μεσημέρι της δευτέρας 6 .

Συντετριμμένη και υποβασταζόμενη από φίλη της εμφανίστηκε η πρώην σύντροφος του mad clip, αρετή, στην κηδεία του το μεσημέρι της δευτέρας 6 . Πέθανε 18χρονη πυγμάχος πέντε μέρες μετά από αγώνα. Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τράπερ της νεολαίας. Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» στον mad clip / φωτογραφία από ndp. Τα τελευταία 200 δευτερόλεπτα της ζωής του. Το «τελευταίο αντίο» στον mad clip είπαν το μεσημέρι της δευτέρας συγγενείς, φίλοι, . Με απόφαση του ιερού ναού η κηδεία θα μεταδοθεί ζωντανά στο youtube στις 16:30 για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να . Η κηδεία του 34χρονου με απόφαση του ιερού ναού μεταδίδεται ζωντανά στο youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν . Θλίψη στην κηδεία του τράπερ (φωτογραφίες). Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η κηδεία του mad clip, του 34χρονου καλλιτέχνη που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της πέμπτης 2 . Η σορός του mad clip έφτασε στην εκκλησία στις 14:30, με τους δικούς του ανθρώπους να είχαν την ευκαιρία να δουν για τελευταία φορά τον άνθρωπό . Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές στην κηδεία του mad clip, του ράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο.

Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» στον mad clip / φωτογραφία από ndp. Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τράπερ της νεολαίας. Η σορός του mad clip έφτασε στην εκκλησία στις 14:30, με τους δικούς του ανθρώπους να είχαν την ευκαιρία να δουν για τελευταία φορά τον άνθρωπό . Θλίψη στην κηδεία του τράπερ (φωτογραφίες). Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές στην κηδεία του mad clip, του ράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η κηδεία του mad clip, του 34χρονου καλλιτέχνη που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της πέμπτης 2 . Iiseqwdg2diz9m
Iiseqwdg2diz9m from dokari.bbend.net
Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» στον mad clip / φωτογραφία από ndp. Η κηδεία του 34χρονου με απόφαση του ιερού ναού μεταδίδεται ζωντανά στο youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν . Το «τελευταίο αντίο» στον mad clip είπαν το μεσημέρι της δευτέρας συγγενείς, φίλοι, . Η σορός του mad clip έφτασε στην εκκλησία στις 14:30, με τους δικούς του ανθρώπους να είχαν την ευκαιρία να δουν για τελευταία φορά τον άνθρωπό . Πέθανε 18χρονη πυγμάχος πέντε μέρες μετά από αγώνα. Συντετριμμένη και υποβασταζόμενη από φίλη της εμφανίστηκε η πρώην σύντροφος του mad clip, αρετή, στην κηδεία του το μεσημέρι της δευτέρας 6 . Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τράπερ της νεολαίας. Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές στην κηδεία του mad clip, του ράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο.

Το «τελευταίο αντίο» στον mad clip είπαν το μεσημέρι της δευτέρας συγγενείς, φίλοι, .

Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» στον mad clip / φωτογραφία από ndp. Η κηδεία του 34χρονου με απόφαση του ιερού ναού μεταδίδεται ζωντανά στο youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν . Η σορός του mad clip έφτασε στην εκκλησία στις 14:30, με τους δικούς του ανθρώπους να είχαν την ευκαιρία να δουν για τελευταία φορά τον άνθρωπό . Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές στην κηδεία του mad clip, του ράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο. Τα τελευταία 200 δευτερόλεπτα της ζωής του. Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τράπερ της νεολαίας. Το «τελευταίο αντίο» στον mad clip είπαν το μεσημέρι της δευτέρας συγγενείς, φίλοι, . Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η κηδεία του mad clip, του 34χρονου καλλιτέχνη που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της πέμπτης 2 . Με απόφαση του ιερού ναού η κηδεία θα μεταδοθεί ζωντανά στο youtube στις 16:30 για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να . Πέθανε 18χρονη πυγμάχος πέντε μέρες μετά από αγώνα. Θλίψη στην κηδεία του τράπερ (φωτογραφίες). Συντετριμμένη και υποβασταζόμενη από φίλη της εμφανίστηκε η πρώην σύντροφος του mad clip, αρετή, στην κηδεία του το μεσημέρι της δευτέρας 6 .

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η κηδεία του mad clip, του 34χρονου καλλιτέχνη που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της πέμπτης 2 . Συντετριμμένη και υποβασταζόμενη από φίλη της εμφανίστηκε η πρώην σύντροφος του mad clip, αρετή, στην κηδεία του το μεσημέρι της δευτέρας 6 . Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» στον mad clip / φωτογραφία από ndp. Τα τελευταία 200 δευτερόλεπτα της ζωής του. Πέθανε 18χρονη πυγμάχος πέντε μέρες μετά από αγώνα.

Το «τελευταίο αντίο» στον mad clip είπαν το μεσημέρι της δευτέρας συγγενείς, φίλοι, . Lhj4v224 Cngpm
Lhj4v224 Cngpm from cdn.cnngreece.gr
Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές στην κηδεία του mad clip, του ράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο. Συντετριμμένη και υποβασταζόμενη από φίλη της εμφανίστηκε η πρώην σύντροφος του mad clip, αρετή, στην κηδεία του το μεσημέρι της δευτέρας 6 . Με απόφαση του ιερού ναού η κηδεία θα μεταδοθεί ζωντανά στο youtube στις 16:30 για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να . Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» στον mad clip / φωτογραφία από ndp. Η κηδεία του 34χρονου με απόφαση του ιερού ναού μεταδίδεται ζωντανά στο youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν . Πέθανε 18χρονη πυγμάχος πέντε μέρες μετά από αγώνα. Θλίψη στην κηδεία του τράπερ (φωτογραφίες). Τα τελευταία 200 δευτερόλεπτα της ζωής του.

Το «τελευταίο αντίο» στον mad clip είπαν το μεσημέρι της δευτέρας συγγενείς, φίλοι, .

Συντετριμμένη και υποβασταζόμενη από φίλη της εμφανίστηκε η πρώην σύντροφος του mad clip, αρετή, στην κηδεία του το μεσημέρι της δευτέρας 6 . Με απόφαση του ιερού ναού η κηδεία θα μεταδοθεί ζωντανά στο youtube στις 16:30 για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να . Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τράπερ της νεολαίας. Πέθανε 18χρονη πυγμάχος πέντε μέρες μετά από αγώνα. Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές στην κηδεία του mad clip, του ράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο. Θλίψη στην κηδεία του τράπερ (φωτογραφίες). Η κηδεία του 34χρονου με απόφαση του ιερού ναού μεταδίδεται ζωντανά στο youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν . Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» στον mad clip / φωτογραφία από ndp. Η σορός του mad clip έφτασε στην εκκλησία στις 14:30, με τους δικούς του ανθρώπους να είχαν την ευκαιρία να δουν για τελευταία φορά τον άνθρωπό . Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η κηδεία του mad clip, του 34χρονου καλλιτέχνη που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της πέμπτης 2 . Το «τελευταίο αντίο» στον mad clip είπαν το μεσημέρι της δευτέρας συγγενείς, φίλοι, . Τα τελευταία 200 δευτερόλεπτα της ζωής του.

Mad Clip Κηδεία / Nscibxauerur2m - Το τελευταίο «αντίο» στον αγαπημένο τράπερ της νεολαίας.. Τα τελευταία 200 δευτερόλεπτα της ζωής του. Η κηδεία του 34χρονου με απόφαση του ιερού ναού μεταδίδεται ζωντανά στο youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν . Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές στην κηδεία του mad clip, του ράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο. Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» στον mad clip / φωτογραφία από ndp. Με απόφαση του ιερού ναού η κηδεία θα μεταδοθεί ζωντανά στο youtube στις 16:30 για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν να .