Manavgat Orman Yangını / F7hliycpkydnlm / Haber mithat abakan manavgat (antalya), (dha).

Manavgat Orman Yangını / F7hliycpkydnlm / Haber mithat abakan manavgat (antalya), (dha).. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. 28 temmuz 2021 çarşamba 12:41. Antalya son dakika haberleri : 06.11.2020 18:03 | son güncelleme: .dönen orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri, manavgat barajı yakınlarında bucak şıhlar mahallesi eşek çiftliği olarak adlandırılan bölgede yanan ateşe müdahalede bulunarak olası bir yangını önledi.

Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Orman işçileri, köylüler ve jandarma yangının söndürülmesi için büyük çaba harcıyor. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı.

Yvmtq V5lm8m
Yvmtq V5lm8m from iaahbr.tmgrup.com.tr
Bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale edildi. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Giriş:27 haziran 2020 16:06 güncelleme:05 haziran 2021. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. Haber mithat abakan manavgat (antalya), (dha).

Gi̇ri̇ş 10.09.2020 00:48 güncelleme 10.09.2020 00:48.

Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangını söndürülmeye çalışıyor. Yangına antalya ve çevre ilçelerden sevk edilen arazöz, itfaiye araçları ve çok sayıda orman işçisiyle müdahale edildi. Saat 14:30 sıralarında kadılar mahallesi'nde henüz belirlenemeyen bir sebepten çıkan orman yanını devam ediyor. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. Köylüler de manavgat orman yangının söndürülmesine destek oluyor. .dönen orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri, manavgat barajı yakınlarında bucak şıhlar mahallesi eşek çiftliği olarak adlandırılan bölgede yanan ateşe müdahalede bulunarak olası bir yangını önledi. 28 temmuz 2021 çarşamba 12:41. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı.

Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. Giriş:27 haziran 2020 16:06 güncelleme:05 haziran 2021.

Ywwoyty0yxb1zm
Ywwoyty0yxb1zm from i.ytimg.com
Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. 28 temmuz 2021 çarşamba 12:41. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Giriş:27 haziran 2020 16:06 güncelleme:05 haziran 2021. .ayrı yangından üçü büyümeden söndürülürken, oymapınar mahallesinde çıkan orman yangınında 0.5 hektar ormanlık alan yandı. 28 temmuz 2021 tarihinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. Bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı.

Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı.

.ayrı yangından üçü büyümeden söndürülürken, oymapınar mahallesinde çıkan orman yangınında 0.5 hektar ormanlık alan yandı. Antalya'nın manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm kızılcam ve makilik alan zarar gördü. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını tamamen kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde başlayan orman yangını söndürülmeye çalışıyor. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya son dakika haberleri : Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü.orman ve belediye ekiplerinin müdahalesi sonucunda. Yeniköy ve yakınındaki yerleşim yerlerinden, ormana yakın bölgelerdeki evler jandarma. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Yaklaşık 2 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında soğutma çalışmaları başlatıldı.manavgat kaymakamı emir osman bulgurlu. Yerleşim birimlerine kadar yaklaşan orman yangını, sabah saatlerinde kontrol altına alındı.

Gi̇ri̇ş 10.09.2020 00:48 güncelleme 10.09.2020 00:48. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı. Orman işçileri, köylüler ve jandarma yangının söndürülmesi için büyük çaba harcıyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangının söndürülmesi için ekipler müdahaleye başladı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi.

Q9m8qz Pf Q Bm
Q9m8qz Pf Q Bm from enbursa.com
Henüz sebebi bilinmeyen yangın büyüyerek hızla yayıldı. Antalya son dakika haberleri : Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangında 5 dönüm kızılcam ve makilik alan zarar gördü. 1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında 1,5 hektarlık alanın zarar gördü. Yeniköy ve yakınındaki yerleşim yerlerinden, ormana yakın bölgelerdeki evler jandarma. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını havadan ve karadan yapılan müdahaleyle kontrol altına alındı. Şehirdeki binalara sıçrayan yangına müdahale edilmesi için çevre illerden de destek ekipleri gönderildi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangın kontrol altına alındı.

Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı.

06.11.2020 18:03 | son güncelleme: Antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını kontrol altına alındı. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan yangında 500 metrekare orman, bin 500 metrekare sazlık alan zarar gördü. Haber mithat abakan manavgat (antalya), (dha). 1,5 saatlik çalışma sonucu kontrol altına alınan yangında 1,5 hektarlık alanın zarar gördü. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Antalya son dakika haberleri : Antalya'nın manavgat ilçesi taşağıl mahallesinde orman yangını çıktı. Giriş:27 haziran 2020 16:06 güncelleme:05 haziran 2021. Bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale ediliyor. Antalya'nın manavgat ilçesinde çıkan orman yangını tamamen kontrol altına alındı.